Centrale pe biomasa

CENTRALE PE BIOMASA:
SOLUTII DE INCALZIRE PENTRU
TOATE EXIGENTELE


Centralele pe biomasa reprezinta solutia ideala pentru cine doreste sa-si incalzeasca propria casa respectand in totalitate mediul inconjurator. Centralele au o baza solida ce se regaseste in cei peste treizeci de ani de experienta in sectorul incalzirii  pe biomasa, precum si in cercetarea continua in domeniul tehnologiilor  si al combustiei pentru a putea garanta utilizatorului final un produs solid, simplu de utilizat, cu randament elevat si consumuri minime. 

Gama vasta de produse se articuleaza pe toate tipurile de biomasa disponibila si pe toate tipurile de sisteme de instalatii de incalzire,  oferind solutia ideala de incalzire ecologica.

De la casa mono sau bi-familiara la marile complexe rezidentiale, de la cladiri comerciale si industriale la retele de termoficare, societatea ofera sistemul termic adecvat si personalizat pentru orice exigenta: centrale pe pelet sau chips de lemn, termo-seminee pe lemn sau pelet, generatoare de aer cald si centrale de mari puteri, disponibile intr-un range de la 23 kW la 2,5 MW de putere termica erogata. 

In cazul in care aveti probleme de spatiu este posibila amenajarea camerei tehnice, precum si a silozului de stocare combustibil  in interiorul unui container centrala termica (solutia Bio container).

Gama de produse include, de asemenea,  sistemele solare termice pentru integrarea sistemului de incalzire si producerea de apa calda menajera, precum si accesorii si componente pentru  un sistem termic complet: sisteme de stocare si transport automat combustibil,  sisteme de gestiune si control al sistemului termic, dispositive ce permit schimbul de date si controlul de la distanta.

Societatea Tatano dezvolta si produce sisteme de incalzire inovatoare, pentru toate tipurile de cladiri, care se disting prin calitate, eficienta energetica si lunga durata de viata. 

Tehnologiile utilizate in realizarea acestor produse au devenit solutii esentiale in sectorul incalzirii pe biomase.

Pe lemn, pelet sau chips de lemn, centralele Tatano  devin "ecologice" si  de "durata": prin utilizarea combustibililor care au un impact redus asupra mediului, dar cu prestatii elevate in furnizarea caldurii in fiecare colt al casei. 

Adaugand produselor noastre o ampla gama de servicii, societatea ofera solutii pe masura oricarui tip de client.

F.lli Tatano Snc